Activity

  • Advika posted an update 2 years, 3 months ago

    Най-добрите неща за компанията за борба с вредителите

    Фирма за борба с вредителите е компания, която предоставя услуги по дезинфекция, дезинсектизация и дератизация. Изисква се от Наредба 3 на МЗ от 24.01.2005г. Ние предлагаме на своите клиенти качествено обслужване и професионализъм, подкрепени от Сертификат за услуги на фирма за борба с вредителите (дезинфекция, дезинсекция и дератизация), pest-control.bg и Pestcontrol ООД е сертифицирана фирма за борба с вредителите, съгласно изискванията на Министерството на Здравеопазване (МЗ) и Регионална здравна инспекция (РЗИ/ХЕИ/). Нашият пазарен опит е повече от десет години. Предоставяме услуги по дезинфекция (унищожаване на микроорганизми в околната среда), дезинсекция, (пръскане срещу хлебарки и кърлежи), бълхи и паяци (хищници), молци (вредители по земеделските култури), дератизация, (контрол на мишки и плъхове, гнезда и къртици , слепи кучета и други вредни гризачи), според изискванията вижте повече информация : https://www.pest-control.bg/

    Целите и мисията на нашата компания за борба с вредителите са: да ви предпазим от вредители, да унищожаваме и предотвратяваме повторната поява на хлебарки, бълхи, плъхове, мишки и др., да ви предоставим най-висококачествените материали, одобрени от Министерството на здравеопазването, като се вземат предвид отчитайте всички мерки за вашето здраве и извършвайте процедурите в най-удобното за вас време. Това, което ви интересува е елиминирането и предотвратяването на повторна поява на насекоми и гризачи. Компаниите за борба с вредителите също правят:

    професионален контрол на складови и битови неприятели, неприятели по земеделските култури и други. Услугите включват дезинфекция, дезинсекция, дератизация и фумигация. Предлагаме услуги в зони като зелени площи, складове, производствени помещения, офиси и магазини, мандри и ферми, частни домове, училища, болници, частни домове, тавани и входове.

    Пръскане срещу дървеници и кърлежи, мухи. Услугите за борба с вредителите се предлагат за жилищни, търговски, промишлени и зелени площи. Ще се радваме да ви посъветваме за методи за премахване и предотвратяване на повторната поява на опасни вредители.

    Нашите цени за услуги за борба с вредителите са изключително конкурентни и достъпни. Отговаряме бързо на обажданията на клиенти. Винаги търсим начини да разширим услугите си и в други райони на страната. Ние обслужваме много видове клиенти от създаването си. Те включват жители, производители и мултинационални корпорации. Гордеем се, че обслужваме голям брой доволни клиенти. Ние използваме нетоксични, екологични билкови продукти за премахване на вредители. Можете да закупите нашите продукти в много формати, включително лепкави подложки, гранули, гел, прах, торта и течност. Midhuna Pest Control Services предоставя приятелско обслужване на клиентите и високо обучен персонал, за да помогне на клиентите да намалят заразяването с вредители.

    Нашите служители са висококвалифицирани и могат да изпълнят задачата бързо. Ние се стремим да бъдем най-добрата услуга за борба с вредителите в страната. Нашата компания за борба с вредителите гарантира удовлетворение. Можем да направим еднократни почиствания, които траят по-дълго и са по-трайни. Освен това ще ви предпази от това да се налага да го почиствате редовно. Ще губите времето си за непродуктивни проблеми, които ще ви накарат да загубите часове и ще ви доведат до отклонение. Въпреки че много домове и офиси не изискват редовно почистване, те са необходими за хигиена и по-добър живот. Препоръчително е да наемате професионалист за почистване на дома си веднъж месечно.